Reserveren

Nevel is een samenspel van alles wat ik door de jaren heen heb geleerd en belangrijk vind: gewoon retegoed eten en eerbied voor het product in een setting waar iedereen zich thuis voelt.

Over Ons

Eind januari opende Nevel haar deuren voor ieder die van lekker eten houdt. Hier draait alles om echtheid zonder snelle trends of andere poespas. Alles wordt met aandacht en vakmanschap bereid en het eindresultaat blijft altijd trouw aan de herkomst.

Gelegen aan het IJ op de Westerdok in Amsterdam, is Nevel letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen land en water. Deze link naar de natuur loopt als ‘groene draad’ door Nevel heen; van de locatie tot het interieur, van de ingrediënten tot de uiteindelijke gerechten. In een sfeer waar iedereen zich lekker voelt; niets hoeft, bijna alles kan.

Highlights

Goede voornemens

In 2016 beginnen we bij Nevel ook met een frisse start maar dat vergt nogal wat van onze mooie locatie! Zo moet er helaas ook heel wat onderhoud gebeuren in en om het pand en zijn er veel privé evenementen en partijen. Het gevolg daarvan is dat we niet alle dagen open kunnen zijn. Waarvoor natuurlijk onze welgemeende excuses!
Wil je weten wanneer we wel geopend zijn? De beschikbaarheid is te vinden in het reserveringssysteem en je kunt natuurlijk ook even bellen naar 020 344 64 09

Mocht je meer weten over diners, privé evenement en partijen? Dan kun je mailen naar onze collega Juul van sales; juul@iqcreative.nl

lees meer
B E N E D I C T - Elke zaterdag & zondag

Ons hart maakte een sprongetje toen we, tijdens een brainstorm, tot de conclusie kwamen dat het hele Nevel team houdt van een rijkelijke brunch. Waarom doen we dat dan niet gewoon? Zo een met genoeg mimosa's, ongekend lekkere Eggs Benedict in alle soorten en maten, fluffy pancakes, croques, suikerbrood wentelteefjes of blini's met kaviaar.

Omdat we denken dat we niet alleen onszelf daarmee blij maken, bombarderen we Nevel op de zaterdag- & zondagmiddag tot dé plek waar ook jij belachelijk lekker kunt brunchen en tafelen. Natuurlijk vernoemd naar Meneer Benedict die ooit na een zware nacht toch wel de meest hemelse combinatie bedacht.

Weet je wat...
Mimosa's for everyone! De eerste krijg je van ons!

Geef ons even een belletje voordat je langs komt. In verband met een paar kleine opruim/verbouwings projectjes zijn we niet elk weekend geopend!

lees meer
Nevel Dinner Card

Nevel heeft ook dinner cards! Een perfect cadeau of een handige manier om te betalen. Naast de Nevel Dinner Card is er ook nog een IQ Creative Dinner Card. Hiermee kan je naast Nevel ook bij 13 andere restaurants dineren. IQ Creative, het bedrijf achter een groot scala aan Amsterdamse horeca heeft een dinner card waarmee bij elk van de IQ Creative-restaurants betaald kan worden.

Hét perfecte cadeau voor elk moment van de dag en voor elke smaak. Beleef de authentieke Mediterrane keuken bij Mazzo of Mercat, geniet van delicatessen bij Envy en Wolf Atelier of ervaar de extravaganza van supperclub en supperclub cruise. Liefhebbers van stoere en ambachtelijke gerechten kunnen terecht bij Nevel, BBQ-lovers bij Julius bar&grill en voor een goed glas wijn en bites aan de Amsterdamse grachten is Vyne dé locatie bij uitstek. Wil je alleen een drankje doen? Bij proeflokaal HOPPA kan je terecht voor een Amsterdams speciaalbiertje met uitzicht op het Singel of geniet van mooie whiskey’s en cocktails in het huiselijke Apt.

De IQ Creative Dinner Card heeft een waarde van € 25,- en is inwisselbaar bij één van de volgende restaurants: EnvyHeineken HoekMazzoNevel, SupperclubSupperclub CruiseVynejulius bar&grill, Hoppa, Apt en Mercat.

lees meer
Nevel Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Nevel heeft ook een Facebookpagina waar je bijvoorbeeld de foto’s van de opening kunt bekijken! Klik hier voor onze Facebookpagina.

lees meer

Contact

Adres

Westerdoksdijk 40
1013 AE, Amsterdam
info@nevelamsterdam.nl
0203446409

Als gast van Nevel kunt u parkeren in parkeergarage IJ-dock met 50% korting. Vraag aan de bediening van Nevel een kortingskaart. Voor verder informatie zoals de openingstijden en locatie van IJ-dock; klik hier.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
18h00 - 01h00

Vrijdag
18h00 - 02h00

Zaterdag
11h00 - 02h00

Zondag
11h00 - 16h30

Openingstijden Keuken

Maandag t/m donderdag
tot 22h30

Vrijdag en zaterdag
tot 23h00

Zondag
tot 16h00

Evenementen

Nevel is een zeer geschikte locatie voor zowel klein- als grootschalige events. Door de aanwezigheid van private dining en de open bar kan het restaurant voor allerlei gelegenheden op meerdere manieren worden ingedeeld. Ideaal tijdens bijvoorbeeld een productpresentatie, business event, huwelijk of bedrijfsfeest. In combinatie met het ruime, zonnige terras aan het water heeft u tijdens uw event de mogelijkheid om van zowel binnen- als buitenruimtes gebruik te maken. Dit maakt Nevel een veelzijdige locatie voor producties van allerlei omvang.Voor meer informatie over het huren van (delen) van de locatie, bedrijfsevenementen, borrels en dergelijke kunt u contact opnemen met Juul van onze sales- en eventafdeling via 020 344 64 27 of via e-mail: juul@iqcreative.nl

Reserveren

Het is mogelijk om telefonisch (020 344 64 09) of via deze website te reserveren, maar gewoon binnen wandelen mag ook. Nevel is ook geschikt voor groepsreserveringen. Meer informatie over verhuur van de locatie, evenementen etc. vindt u hier.